RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Росії образили одного з кращих тренерів світу

Російський агент півзахисника "Манчестер Сіті" Яя Туре Дмитро Селюк піддав різкій критиці наставника клубу свого клієнта Хосепа Гвардіолу.

"При всьому бажанні, нічого хорошого про людські якості Гвардіоли сказати не можна. Можна почати вже з того, що він прийшов в "Манчестер Сіті" мерзенним способом. Про перехід було оголошено в той час, коли біля керма команди ще був Пеллегріні, його колега по тренерському цеху.

Причому, "Манчестер Сіті" тоді впевнено виступав у всіх турнірах, в яких брав участь. Гвардіола боявся, що Пеллегріні в тому сезоні переможе в чемпіонаті і інших турнірах, як це зробив перед його приходом в "Баварію" Хайнкес, який виграв все, що можна ", - заявив Селюк в інтерв'ю sport24.ru.

"Ви знаєте, псом Гвардіолу не можна називати. Тому що пес - це добре і хороше істота, друг людини. А Гвардіола за своїм характером ворог людини. До речі, для мене є дивною позиція ФІФА, коли тренер показує свої політичні уподобання мільярдної аудиторії. Гвардіола хоче політику внести в футбол, що дуже небезпечно. хочеш займатися політикою - йди в парламент Каталонії та досягай того, що хочеш. Не треба з Манчестера за грошима шейхів робити з себе героя. Це знову показує нікчемність цієї людини. І його деше ий популізм ", - додав агент.

У минулому сезоні 35-річний Туре провів за "Манчестер Сіті" 17 матчів і віддав 2 результативні передачі. Його контракт з "городянами" закінчується влітку і клуб вирішив не продовжувати угоду.

Раніше "Апостроф" повідомляв про видалення Гвардіоли в матчі Ліги чемпіонів.