RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

За красивим фасадом - гнила потерть: екс-гравець збірної України жорстко пройшовся по Росії після ЧС-2018

Екс-гравець збірної України Євген Левченко висловив думку про те, що Росія провела чемпіонат світу-2018 на високому рівні, однак це ніяк не позначиться на плачевній ситуації в країні і не дасть поштовх розвитку російського футболу.

Про це Левченко сказав в інтерв'ю сайту Tribuna.com.

"Для цього режиму дуже важливо, щоб чемпіонат пройшов на найвищому рівні. Потрібно було показати для всіх іноземців, наскільки все добре в Росії, наскільки гостинно. При цьому ми не можемо сказати, що щось пройшло не так. Організовано було здорово, створили атмосферу свята і умови, щоб іноземці відчували себе комфортно. Але є велике "але". Чемпіонат закінчився, і все повернеться на круги своя. Не думаю, що Росія отримає великий поштовх у розвитку футболу, тому що система корумпована, неконкурентоспроможна і не працює.

Якщо не буде змін в Росії на політичному рівні, то нічого не зміниться і на футбольному рівні. Футбол в Росії існував за рахунок іноземців. А так, ні шкіл немає, ні умов, нічого. Глобальних змін не буде. Те, що побачили іноземці - це фасад. За ним знаходиться прогнилий будинок, який або валиться, або вже розвалився. А фасад стоїть гарний, його підфарбовують, вкладають якісь гроші. Іноземці це бачать. В іншому - талантів немає, ніхто не пробивається в Європу. Чемпіонат слабкий, якщо прибрати іноземців. Фасад для іноземців зробили хороший, а все, що за ним - гнила потерть", - сказав Левченко.

"Чемпіонат провели добре, але знову-таки, що далі? Будуть виділені мільйони на розвиток футболу? Ні, ніхто і не чекає. Так, буде сплеск любові до футболу, як завжди буває, але структурних змін не буде.

Показовий момент - коли вибігли на поле Pussy Riot. Подивіться, коли один з поліцейських-ідіотів каже: "Я шкодую, що зараз не 1937 рік". У цій фразі закладено всю суть цієї системи. Для них було б краще, якби людей розстрілювали. Це не змінилося. Воно настільки вжилося, що безпардонно можна згноїти людину, вбити, заточити, як Сенцова, закрутити в політичні жорна. І нічого нікому не буде.

Як не було охорони здоров'я в Росії, так і немає. Тільки для обраних. Як не було нормальних шкіл, доріг - все так і залишилося. Люди терплять? Ну, це їх бажання. Не терплять? Тоді в жорна, до Сибіру. Нормальні, адекватні люди в Росії це розуміють. Інша справа, що бояться говорити - це інша розмова. Але, повірте: є багато адекватних людей", - зазначив екс-футболіст.

Нагадаємо, ЧС-2018 пройшов в Росії з 14 червня по 15 липня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в мережі висміяли вірш Рамзана Кадирова про чемпіонат світу-2018.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол