RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Промоутер розкрив грандіозні плани Усика

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів про подальші плани українського боксера.

Слова Красюка наводить Sky Sports.

"Ми виходили на зв'язок з Едді Хірном, обговорювали умови бою Усика з Тоні Беллью. У нас однакові цілі - організовувати найбільш очікувані для фанатів боксу поєдинки, і цей бій є одним з таких. Ми скоро зустрінемося і обговоримо, як це втілити в життя. Я б вважав за краще, щоб Усик дебютував у надважкій вазі, але зараз він абсолютний чемпіон в першій важкій вазі, тому цілком ймовірно, що бій пройде в цій вазі.

Усик хоче цього поєдинку. Я дуже поважаю Тоні, він хоробрий і рішучий боєць, який поліпшив свої навички в парі останніх боїв. Беллью - почесний чемпіон WBC, а Усик - володар поясу. Цей поєдинок точно має відбутися", - сказав Красюк.

Також промоутер підкреслив, що в подальшому Усик хоче зустрітися з Ентоні Джошуа: "Світ боксу бажає побачити бій двох олімпійських чемпіонів. Джошуа - це кіборг. Він нокаутував легендарного Володимира Кличка, зумівши відновитися після важкого нокдауну. Ентоні - олімпійський чемпіон 2012 року. Усик теж виграв тоді золоту медаль, але в меншій ваговій категорії. Вірю, що Джошуа має всі шанси стати абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в команді Джошуа назвали можливу дату бою з Усиком.