RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Держдумі Росії вимагають покарання для гравця збірної України

Депутат Держдуми Російської Федерації Дмитро Свищев, є член комітету зі спорту і фізичної культури, заявив, що український захисник грецького ПАОКа Євген Хачеріді повинен бути покараний за демонстрацію прапора України після матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Спартаком", який завершився внічию з рахунком 0:0.

Про це Свищев заявив в інтерв'ю RT.

"Упевнений, просто так це не пройде. У "Спартака" дуже вимогливі вболівальники, а сам клуб досить авторитетна і шанована не тільки в Росії, але і в світі. Такі вчинки не повинні залишатися безкарними. Вважаю, московський клуб чітко відреагує на це. А клубу ПАОК треба бути уважніше. Думаю, як клуб, так і гравець повинні бути оштрафовані "- сказав Свищев.

Нагадаємо, що Хачеріді після закінчення матчу зі "Спартаком", який відбувся у Москві, продемонстрував вболівальникам на трибуні свої щитки з зображеним на них прапором України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що хорватського футболіста Виду покарали за гасло на підтримку України, після переможного матчу ЧС-2018 з Росією.