RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У команді Усика націлилися на бій з непереможним американцем

Менеджер українського боксера Олександра Усика (15-0, 11 КО) Егіс Клімас заявив, що його підопічний не збирається відмовлятися від своїх чемпіонських титулів в першій важкій вазі, а також хотів би провести бій з американцем Андре Уордом (32-0, 16 КО) .

Про це Клімас розповів в інтерв'ю ESPN.

"По всій видимості організатори WBSS порахували, що Усик відмовиться від своїх титулів, але це не так. Ми проведемо бій з Тоні Белью. Бути може ми проведемо ще не один бій у важкій вазі. Раптом Андре Уорд вирішить відновити кар'єру у важкій вазі. Це був би ідеальний бій.

Що стосується бою з Белью, то Красюк і Хирн провели переговори. Угода може бути закрита на цьому або наступному тижні. Думаю, що бій відбудеться в листопаді", - наводить слова Клімаса ESPN.

Нагадаємо, що 31-річний Усик деякий час назад переміг росіянина Мурата Гассієва в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Що стосується 34-річного Уорда, то раніше він ставав чемпіоном світу в напівважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і The Ring. Але у вересні 2017 року Уорд оголосив про завершення кар'єри.

Раніше "Апостроф" повідомляв про дату бою Усик - Белью.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс