RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Збірна України здобула важливу перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи

Молодіжна збірна України (U-21) на своєму полі здобула важку перемогу над Андоррою в матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2019.

Українські футболісти весь матч провели в атаках і завдали 16 ударів по воротах суперника, але зуміли домогтися успіху лише в кінцівці поєдинку. Єдиний гол забив Мар'ян Швед.

Завдяки цій перемозі Україна вийшла на друге місце в своїй групі, але Шотландія, шо йде третьою, поступається нашій команді лише за різницею м'ячів. Також на другу сходинку претендують Нідерланди, відстаючі всього на два очки. У двох заключних матчах відбору Україна зіграє з Шотландією на своєму полі (12 жовтня) і в гостях з Нідерландами (16 жовтня). Лідирує в групі Англія, яка відірвалася від українців і шотландців на шість очок.

Варто відзначити, що в стикові матчі за вихід у фінальну стадію Євро-2019 потраплять тільки чотири найкращі збірні з тих, хто займе в своїх групах другі місця.

Україна - Андорра - 1:0 (0:0)

Гол: Швед, 87

Україна U-21: Каневцев, Миколенко, Ледньов, Попов, Коваленко, Шапаренко (Третьяков, 46), Михайличенко, Тимчик (Гуцуляк, 81), Швед, Назарина, Борячук (Русин, 46)

Андорра U-21: Ікер, Де Паблос, Бове, Гарсія (Гільєн, 75), Мартінес, Рейес, Фернандес, Наззаро (Кастільо, 55), Сампер, Віладот, Помарес

Раніше "Апостроф" повідомляв, що молодіжна збірна України перемогла Шотландію у відбірковому турнірі Євро-2019.