RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У різних вагових категоріях: у "Арсеналі" оцінили шанси на битву з чемпіоном України

Головний тренер "Арсеналу-Київ" В'ячеслав Грозний оцінив шанси своєї команди на успіх в матчі 13-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря".

АРСЕНАЛ-КИЇВ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Своїми очікуваннями від майбутнього матчу Грозний поділився в ексклюзивному інтерв'ю "Апострофу".

"Безумовно, у нас всі матчі дуже важкі. І це нормальна ситуація. Що ми можемо втратити від гри з Шахтарем? Ми можемо отримати величезний досвід, граючи з такими командами як "Шахтар" і "Динамо". Тому ми спокійно готуємося до цієї гри . Про що можна говорити, якщо, образно кажучи, один гравець "Шахтаря" коштує стільки, скільки бюджет "Арсеналу" за 10 років. Ми, так би мовити, виступаємо в різних вагових категоріях. Але це не означає, що ми виходимо на поле приреченими. Звичайно, треба грати і намагатися показати свою найкращу гру", - сказав Грозний.

"Чи можна вказати своїм гравцям на те, як грав "Манчестер Сіті" проти донеччан, які помилки використовував? Але у мене немає де Брюйне, Сільви і інших - тому який сенс від цих розмов. Мої гравці самі все бачать. Але потрібні виконавці, які це будуть робити. Ми це все бачимо, я все показую гравцям, але сенс від цього? Ну так я ж бачу, як художник малює картину, але я намалювати не можу, не вмію малювати. Все залежить від класу гравців.

Якщо я працював у московському "Спартаку" і у мене були гравці, з якими я міг обігравати лондонський "Арсенал" і мадридський "Реал" - так, з тими гравцями я міг це робити. Зараз ми з гравцями розуміємо, що ми можемо. Звичайно, гравці "Шахтаря" вище за класом і фактично третім складом можуть обіграти більшість команд чемпіонату України.

Звичайно, ми будемо боротися проти "Шахтаря", будемо намагатися щільно і дисципліновано грати, наскільки дозволить суперник, як буде якийсь напівмоменти - спробуємо його використати. Але, звичайно, ми не будемо всією командою йти вперед, оголюючи тили. Однак не будемо просто сидіти біля своїх воріт. Будемо дивитися по ситуації - все залежить від того, як буде складатися гра", - також зазначив головний тренер київського клубу.

Також Грозний розповів про втрати "Арсеналу-Київ" перед цим матчем.

"Так, на жаль, у нас є втрати. І Сагуткін, і Гринь не можуть грати, тому що вони належать "Шахтарю". Є ряд травмованих і дискваліфікованих гравців. Той же Дубінчак не зможе допомогти через дискваліфікацію. Якби не ці втрати... У нас п'ять футболістів, які грали з "Ворсклою", не зможуть вийти на поле. А заберіть п'ять гравців основного складу будь-якої команди, включаючи "Динамо" і "Шахтар" - навіть їм буде важко", - підкреслив тренер.

Найближчим часом читайте на "Апострофі" підсумки третього туру єврокубків з В'ячеславом Грозним.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ФФУ жорстко покарала гравців "Динамо" і "Шахтаря".