RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Яким буде Ель-Класіко без Мессі і Роналду: експерти дали прогноз

28 жовтня на стадіоні "Камп Ноу" зустрінуться "Барселона" і "Реал". Ель-Класіко вперше за одинадцять років пройде без участі відразу двох найкращих футболістів світу - Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Експерти дали прогноз на матч "Барселона" - "Реал", а також оцінили інтерес до протистояння грандів іспанського футболу, яке пройде без Мессі і Роналду.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола вважає, що Роналду незамінний:

"Реал" почав добре, потім у них почався спад, але все ще попереду. Ель-Класіко - це особливе дербі, не бачу в ньому фаворита. Мадридці є топ-клубом і без Роналду. Але Кріштіану незамінний, адже це 50-60 голів за сезон і результативні передачі в важливі моменти".

Один з топ-футболістів світу, нападаючий "Атлетіко" Антуан Грізманн припустив, що "Барселона" зможе виграти і без Мессі:

"Це буде чудовий матч, як і будь-які протистояння "Реала" і "Барселони". Шкода, що Мессі не зможе зіграти, але у "Барси" і без нього є футболісти, здатні принести команді перемогу. "Реалу" потрібно перемагати, щоб піднятися в таблиці. Так що, думаю, матч буде цікавим".

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде вважає, що обидві команди зможуть обійтися без найкращих футболістів світу, а Ель-Класіко буде не менш цікавим:

"У "Реала" є досить сил, щоб обійтися без такого важливого гравця, як Кріштіану. Це ж стосується нас і Мессі. Нам потрібно буде знайти свою гру. З Мессі або без Мессі. Звичайно, незвично готуватися до Ель-Класіко без нього, але ми пристосувалися. Протистояння "Барселони" і "Реала" без Роналду і Мессі не стало менш важливим. Воно існувало і до них. Завжди була напруга, летіли свинячі голови...".

Нагадаємо, матч "Барселона" - "Реал" розпочнеться о 17.15.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний тренер "Реала" Хулєн Лопетегі зробив гучну заяву перед матчем проти "Барселони".