RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Російський топ-клуб зганьбився в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У матчі п'ятого туру групового турніру Ліги чемпіонів московський ЦСКА на своєму полі програв чеському клубу "Вікторія Пльзень" з рахунком 1:2.

ЦСКА відкрив рахунок на початку матчу, завдяки голу Влашича з пенальті. В кінці першого тайму чехи могли зрівняти рахунок, але Прохазка не реалізував 11-метровий. Втім, у другій половині зустрічі все той же Прохазка і Гейда принесли перемогу гостям.

В результаті цієї поразки ЦСКА втратив усі шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Більш того, армійці опустилися на останнє місце в групі, за особистими зустрічами пропустивши вперед "Вікторію". Щоб посісти третє місце і вийти в Лігу Європи ЦСКА в останньому турі потрібно як мінімум не програти в гостях "Реалу".

ЦСКА Росія - "Вікторія Пльзень" Чехія - 1:2 (1:0)

Голи: Влашич (10, з пенальті) - Прохазка (56), Гейда (81)

ЦСКА: Акінфєєв, Родріго Бекао, Чернов, Щенніков (Єфремов, 46), Набабкін, Сігурдссон, Влашич, Обляков (Кучаєв, 72), Бістровіч, Фернандес, Чалов (Жамалетдінов, 80).

"Вікторія Пльзень": Грушка, Гейда, Лімберськи (Копиця, 46), Ржезник, Губник, Грошовскі, Прохазка, Чермак, Петржела (Гавел, 70), Коваржік, Хори (Ржезнічек, 80).

Попередження: Обляков (13), Чалов (24), Губник (36), Грошовскі (60), Копиця (90).

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР