RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У нього топовий суперник: експерт оцінив шанси Гвоздика на чемпіонський титул

Експерт боксу, телекоментатор В'ячеслав Поночовний оцінив шанси Олександра Гвоздика в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC проти Адоніса Стівенсона.

ГВОЗДИК - СТІВЕНСОН: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Своїм прогнозом на бій Поночовний поділився в ексклюзивному інтерв'ю "Апострофу".

"На Гвоздика чекає непростий бій, оскільки Адоніс Стівенсон є топовим боксером, незважаючи на свій вік. Він довгий час тримає пояс. Цей бій може бути одним з найскладніших в кар'єрі Гвоздика, але у нього є хороший шанс. Єдине, що насторожує - його останній бій з французом (17 березня Гвоздик переміг Мехді Амара за очками, - "Апостроф"), коли він став тимчасовим чемпіоном. У тому поєдинку Саша пропустив стільки ударів, скільки не пропускав за всю кар'єру", - зазначив Поночовний

"Сподіваюся, що Саша здобуде перемогу, можливо, навіть нокаутом. Чому саме нокаутом? Ми бачили, що команда Стівенсона влаштувала на торгах, щоб поєдинок відбувся саме в Канаді. Там дуже розраховують на Адоніса і будуть робити все для того, щоб віддати йому перемогу. тобто якщо буде рівний бій, то складно буде розраховувати на перемогу. Тому Саші потрібен нокаут.

Стівенсон є незручним суперником. По-перше, він лівша. По-друге, постійно працює корпусом і нав'язує рубку. І як раз в розмінах я сподіваюся на удар Олександра. Єдине - він сам може пропустити. Шанси - 50 на 50, якщо брати об'єктивно", - сказав експерт.

Нагадаємо, бій Гвоздик - Стівенсон пройде в ніч з 1 на 2 грудня за київським часом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в команді Стівенсона зробили грізну заяву перед боєм з Гвоздик.