RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" впевнено обіграв "Манчестер Юнайтед" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

"Ліверпуль" обіграв "Манчестер Юнайтед" в матчі 17-го туру чемпіонату Англії, який пройшов на стадіоні "Енфілд". Підопічні Юргена Клоппа домінували по ходу зустрічі і виграли з рахунком 3:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "МЮ".

"Ліверпуль" потужно почав матч і вийшов вперед у середині першого тайму - відзначився Садіо Мане. "МЮ" відповів в одній з рідкісних атак - Джессі Лингард відправив м'яч у сітку після помилки Аліссона.

У другому таймі перемогу "Ліверпулю" приніс Джердан Шакірі. Вже через дві хвилини після свого виходу на заміну швейцарець вивів господарів вперед, а ще через сім хвилин оформив дубль. Цікаво, що обидва рази Шакірі забив завдяки рикошету.

ЛІВЕРПУЛЬ - МЮ: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

"Ліверпуль" набрав 45 очок і лідирує в чемпіонаті Англії. У "МЮ" залишилося 26 очок, команда Жозе Моурінью йде на шостому місці.

"Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" - 3:1

Голи: Мане, 24, Шакірі, 73, 80 - Лінгард, 33

Ліверпуль: Аліссон, Клайн, Робертсон, Ловрен, ван Дейк, Фабіньо, Вейналдум, Кейта (Шакірі, 70), Салах, Фірміно, Мане (Хендерсон, 84).

Манчестер Юнайтед: де Хеа, Далот (Феллаїні, 46), Янг, Ліндельоф, Байї, Дарміан, Лінгард (Мата, 85), Еррера (Марсьяль, 79), Матіч, Лукаку, Решфорд.

Попередження: Далот - Лукаку

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ