RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Бачив п'яниць: іспанський тренер поділився шокуючими одкровеннями про російських футболістів

Один з тренерів збірної Іспанії на чемпіонаті світу-2018 Хуліан Калеро розповів про те, як він працював в нижегородської "Волги" в 2011 році.

Слова Калера призводить Sport24.

"Росіяни не дотримуються дієти і режиму. Вони п'ють і не поважають статус професійного футболіста. Знаю, про що говорю: я працював в Росії і бачив п'яниць в "Волзі". Так, вони напивалися. В Іспанії футболісти взагалі не п'ють, а сувора дієта дотримується щодня. В "Волзі" не так. Припустимо, у нас було багато футболістів з Грузії. Вони не дотримувалися режиму і не були професіоналами. Гроші - єдине, що їх тримало. Важливо було тільки отримати зарплату.

В "Волзі" було дуже багато корупції і політичних моментів. Агенти поступово захопили владу в клубі. Вони вільно приходили в роздягальню, інструктували своїх футболістів. В Іспанії навіть уявити таке неможливо. Одного разу я зайшов в нашу роздягальню в перерві матчу, а там ці агенти. Я сказав: "Якщо не підуть вони, піду я", - сказав іспанський фахівець.

Варто відзначити, що в 2011 році "Волга" виступала в російському Прем'єр-лізі, але через три роки клуб вилетів з елітного дивізіону. У 2016 році було оголошено про розформування клубу.

Раніше "Апостроф" публікував слова українського футболіста Юрія Габовди, який заявив, що ні за що не поїде грати в Росію.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол