RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Пожалів: відомий футболіст зробив заяву про повернення в Україну

Екс-капітан "Динамо" Микола Морозюк, який на правах оренди виступає за турецький "Різеспор", заявив, що не хоче повертатися в чемпіонат України.

Про це Морозюк сказав в інтерв'ю каналу "Бомбардир" на YouTube.

"Чи планую залишатися в Туреччині? Чесно кажучи, за такий короткий період я пошкодував, що раніше цього не зробив. Якщо порівнювати з Україною, то тут ти себе почуваєш футболістом. Туреччина - це дорогий і солідний феєрверк, а Україна - бенгальський вогонь, який швидко гасне", - сказав Морозюк.

"Для мене Туреччина - як перезавантаження. Новий етап в житті, адже у мене раніше не було такої практики, я всю кар'єру в Україні провів. Це дуже цікаво. Не знаю, як складеться все в подальшому, але кажу чесно, що хочу залишитися там. Точніше, не знаю точно, де залишуся, але в Україні повертатися не хочу. у мене контракт з "Динамо". Це клуб, завдяки якому я став футболістом. Але маючи цей контракт, я все ж не хочу повертатися сюди. Чи не конкретно в "Динамо", просто мені нецікаво грати в Україні", - також сказав півзахисник.

Нагадаємо, Морозюк перейшов в "Різеспор" в зимове міжсезоння. На його рахунку сім матчів і одна гольова передача в чемпіонаті Туреччини.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що "Динамо" може бути залучено в гучний скандал з расизмом.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: