RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Відбув номер: з'явилася реакція Гвоздика на несподіване завершення чемпіонського бою

Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик прокоментував перемогу технічним нокаутом в бою з французом Дуду Нгумбу.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію бою Гвоздик - Нгумбу.

Поєдинок був зупинений в п'ятому раунді через травму ноги, яку отримав суперник українця.

"Я не знаю, що насправді сталося, не був у його шкурі, але можу точно сказати, що я не бачив, щоб там сталося щось серйозне. Не розумію, що сталося. Можливо, хлопець приїхав просто відбути номер. Звичайно, це прикро, хотілося, щоб все було трохи інакше - провести більше раундів, побокусувати. Тим більше, до моменту травми нічого не вдалося показати, тому що це був по суті лише початок бою, була якась нервозність. Тільки вона почала проходити, як бій закінчився.

Не хотів кидатися на амбразуру з першого раунду. Хотів намацати суперника, почати потихеньку. І коли я почав його відчувати, почав розуміти, що з ним робити, а у нього трохи незграбний стиль, коли я почав знаходити свій темп і ритм, ви бачили, що сталося. Навряд чи вболівальники побачили те, що хотіли, але так буває. Я сам собі суперників не підбираю, на жаль", - сказав Гвоздик.

Також український боксер висловився про свій наступний поєдинок:

"Наскільки я знаю, наступним має бути обов'язковий захист проти Маркуса Брауна. А якщо промоутери зможуть домовитися про об'єднання титулів, то значить, буде об'єднання".

Раніше "Апостроф" також опублікував повне відео бою Гвоздик - Нгумбу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс