RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Шахтар - Динамо: прогноз експертів на матч Кубка України

У матчі 1/4 фіналу Кубка України зіграють донецький "Шахтар" і київське "Динамо". Зустріч відбудеться сьогодні, 7 квітня, і пройде на стадіоні "Металіст" в Харкові. Думкою про переможця матчу поділилися відомі українські експерти.

ШАХТАР - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-нападник "Динамо" Артем Мілевський віддає невелику перевагу "гірникам".

"Мені здається, що "Шахтар" сьогодні трохи сильніше. Але з мене такий собі прогнозист. Бажаю удачі "Динамо", - наводить слова Мілевського "Динамомания".

Колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк вважає шанси команд рівними, але також схиляється до успіху "Шахтаря".

"Дивлячись на те, як команди виступають у весняній частині сезону, шанси на успіх в обох суперників приблизно рівні. Хіба що трохи віддам перевагу "гірникам", оскільки вони будуть виступати на своєму полі. В черговий раз я чекаю цікавого протистояння. Обидві команди до значимого для себе матчу підходять в бойовому стані", - цитує Нагорняка Zbirna.com.

Екс-наставник "Динамо" Йожеф Сабо заявив, що переможцем матчу може виявитися будь-яка з команд.

"Важко спрогнозувати результат, адже мова йде про кубковий матч. У чемпіонаті "Динамо" важко наздогнати "Шахтар", адже розрив - сім очок. Однак коли потрібен результат саме в одному конкретному матчі, ти кажеш футболістам, що вони можу зробити все. Чекаю хорошого футболу. Так, будуть сутички, оскільки це, по суті, фінал", - розповів Сабо в інтерв'ю сайту "Динамо" Київ від Шурика".

Колишній гравець "Шахтаря" Ігор Жабченко прогнозує, що в основний час переможець матчу виявлено не буде.

"У "Динамо" є шанс виграти трофей, для чого потрібно прибрати з дороги "Шахтар". Завдання непросте, але здійсненне. Вважаю, що в основний і додатковий час матчу в Харкові завершиться внічию. Динамівцям необхідно закрити всі вільні зони, грати на нуль і розраховувати на контратаку. Один м'яч "гірники" запросто можуть пропустити від "Динамо", - наводить слова Жабченко Zbirna.com.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один з лідерів "Динамо" ризикує пропустити матч з "Шахтарем".