RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Розв'язка близька: в Англії незабаром завершиться чемпіонська гонка

У чемпіонаті Прем'єр-ліга Англії завершився 36-й тур, який наблизив нас до завершення чемпіонської гонки.

Боротьба за чемпіонство

Головним питанням для всіх уболівальників, безумовно, є титул чемпіона. За золоті медалі продовжують боротися "Манчестер Сіті" і "Ліверпуль", які по черзі змінюють один одного на першому місці.

У 36-му турі обидві команди добилися перемог і "Манчестер Сіті" випереджає конкурента на одне очко. Дивіться турнірна таблиця АПЛ. "Ліверпуль" розгромив "Гаддерсфілд" (5:0), а "Манчестер Сіті" скромно переміг "Бернлі" (1:0).

Автори сенсацій провели нічию

У попередньому турі гучні сенсації створили "Кристал Пелас" і "Евертон". "Орли" в гостях обіграли "Арсенал" з рахунком (3:2), а "іриски" на домашньому стадіоні влаштували розгром "Манчестер Юнайтед", завершивши поєдинок з рахунком 4:0. По всій видимості, обидві команди витратили на ці матчі занадто багато сил, тому в очній зустрічі вони розійшлися сухою нічиєю. У підсумку лондонці як і раніше займають 12-е місце в турнірній таблиці, а ліверпульці зуміли піднятися на 9-ту позицію в таблиці АПЛ.

"Фулгем" тягне "Кардіфф Сіті" на виліт

Ведучий відчайдушну боротьбу за виживання "Кардіфф" в поєдинку з сусідом-аутсайдером "Фулгемом" мав шанси набрати очки, щоб наблизитися до виходу із зони вильоту. Але "Фулгем" дав бій конкуренту та здобув над ним перемогу, яка практично нічого не вирішує для команди. Матч завершився перемогою "дачників" з рахунком 1:0, яка стала для команди третьої поспіль. Але чи не пізно прокинулася команда?

Фестиваль голів від "Саутгемптона" і "Борнмута"

На відміну від матчу між "Кристал Пелас" і "Евертоном" - "святі" і "вишні" влаштували справжне гольове свято, забивши шість голів на двох і по три на кожен тайм. Рахунок відкрив форвард "Саутгемптона" Лонг, але вже до 32-й хвилині попереду виявився "Борнмут". Другий тайм пройшов в іншому ключі. В середині другої половини в рахунку вів уже "Саутгемптон", але в кінцівці зустрічі гол забив Вілсон і звів матч внічию.