RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Суд над російськими футболістами: останні слова обвинувачених

У понеділок, 6 травня, у Пресненському суді Москви футболістам збірної Росії Олександру Кокоріну ( "Зеніт") і Павлу Мамаєву ("Краснодар") були озвучені вимоги щодо покарання від прокурора у справі Світлани Тарасової.

Про це повідомляє Life Shot.

Перед винесенням вироку, яке призначене на 8 травня, свої останні слова сказали футболісти. Так, Кокорін сказав: "Не знаю, чому кажуть, що ми не визнаємо провину. Перед Паком хочу в черговий раз вибачитися. З приводу Соловчука - хочу вибачитися за брата, я б міг його застерегти. Вибачитися перед суспільством. Вибачитися перед командою, перед тренерським штабом, сім'єю і батьками. Було дуже важко в СІЗО. Те, що ми зробили, по мені - це дуже негарно. Для нас це стало уроком на все життя. Було про що подумати. Якась закономірність у цьому є, але це якийсь космічний термін для мене. На цьому все, Ваша честь. Єдине, що хотілось би по-людськи попросити: не ламати долі хлопців...".

У свою чергу Мамаєв зазначив: "Провину свою я визнаю, безумовно, каюсь. Хочу принести свої вибачення в черговий раз потерпілим і своїй сім'ї. Те покарання, яке ми отримали, швидше за все, воно заслужене, оскаржувати його не буду. Ми своє покарання вже відбули протягом майже семи місяців. Хотілося б повернутися у великий спорт. Чим швидше ми звільнимося, тим імовірніше це буде. СІЗО з кожним днем віддаляє нас від цієї мети. Єдина робота, яку ми вміємо робити на професійному рівні, - хочеться продовжити кар'єру . Ще раз приношу всім свої вибачення: потерпілим, своїй сім'ї і всім".

Нагадаємо, в кінці жовтня минулого року Кокорін і Мамаєв стали учасниками групового побиття кількох осіб в різних місцях Москви.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що звинувачення озвучило тюремні терміни для російських футболістів.