RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Російський спортсмен отримав жахливу травму на силових змаганнях: опубліковано відео

Російський спортсмен Ярослав Радашкевіч отримав жахливий перелом ноги під час турніру з пауерліфтингу, який відбувся в Хабаровську.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Радашкевіч спробував виконати присідання зі штангою, але раптово його ноги підкосилися. Спортсмен був доставлений в лікарню, де у нього діагностували закритий перелом двох гомілкових кісток на одній нозі, а також повний перелом гомілки. За його словами, відновлення займе близько півроку, і він, швидше за все, не зможе повернутися в спорт.

"Я так думав, що у мене зв'язка просто розтягнута, тому не звертав уваги, просто знеболюючі пив, тренувався, готувався. Приїхав, почав з ваги в присіданнях, яку в залі дуже легко виконував, - 250 кг. За ідеєю мав на змаганнях набагато більше присісти. Перші два підходи ця вага, стартовий, не зміг сісти. Мене в першому-другому підході скосило трохи, коліна всередину, назовні, затрясло. і після цього посилилася біль в гомілці. Ну і в третьому підході вийшов, думаю: сяду так сяду, немає так немає", - розповів росіянин.

20-річний Радашкевіч раніше ставав чемпіоном Відкритого національного Кубка з пауерліфтингу, жиму і тязі, а також Відкритого кубка Азії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Болівії під час футбольного матчу сталася страшна трагедія.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Спорт
Теги: Росія