RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Мессі викликав небувалий скандал на Кубку Америки: подробиці

Після матчу за третє місце Кубка Америки між збірними Аргентини і Чилі вибухнув небувалий скандал.

У першому таймі гри в результаті бійки з поля було видалено капітанів обох команд - Ліонеля Мессі і Гарі Меделя. Після закінчення зустрічі перший не вийшов на нагородження. Своє рішення футболіст пояснив словами: "Я не пішов отримувати медаль, тому що ми не повинні бути частиною корупції. Нам не дали вийти в фінал.

Корупція і судді не дозволили людям отримати насолоду. Футбол зруйнований. Корупція і судді не дозволили нам вийти в фінал. Потрібно говорити правду. Бразилія виграє Кубок Америки. У цьому немає ніяких сумнівів. Думаю, що все підлаштовано для Бразилії".

Пізніше в Південноамериканській конфедерації футболу дали жорстку відповідь футболістові: "У футболі іноді ви виграєте, а іноді програєте. Фундаментальний принцип чесної гри - це приймати результати і ставитися з повагою до суперника.

Неприпустимо, щоб в результаті звичайних для турнірів інцидентів були висунуті безпідставні звинувачення, коли всі команди знаходяться в рівних умовах. Такі звинувачення не відображають дійсності і ставлять під сумнів цілісність Кубка Америки. Це неповага як до турніру, гравців, так і до КОНМЕБОЛ - організації, яка намагається розвивати південноамериканський футбол, зробити його прозорим і професійним".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Аргентина у вогняному матчі стала третьою на Кубку Америки.