RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Карпати" здобули першу перемогу в сезоні: відеоогляд

У матчі 4-го туру чемпіонату України львівські "Карпати" обіграли донецький "Олімпік". Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

На 24-й хвилині Мартінс увірвався в штрафний господарів і його збив Фабіньо. Арбітр показав порушнику червону картку і призначив пенальті. Гуцуляк ударом з "точки" не зміг переграти Пенькова, але сам же виявився першим на добиванні. У кінцівці першого тайму перевагу гостей збільшив Ді Франко.

У 2-му таймі Політило з пенальті скоротив розрив в рахунку, але Гуцуляк через кілька хвилин знову довів перевагу "Карпат" до двох м'ячів.

Ця перемога стала для "Карпат" першої в нинішньому сезоні і клуб піднявся на восьме місце в турнірній таблиці. "Олімпік" програв чотири матчі з чотирьох і закономірно посідає останнє, 12-е місце.

"Олімпік" - "Карпати" - 1:3 (0:2)

Голи: Політило (62, з пенальті) - Гуцуляк (26, 65), Ді Франко (42)

"Олімпік": Пеньков, Снурніцин (Пасіч, 31), Гришко, Зотько, Цимбалюк, Завійський, Салу, Фабіньо, Тейшейра, Захеді (Політило, 59), Діейе.

"Карпати": Підківка, Халль, Дубінчак (Якимець, 70), Кучер, Мартінс, Гуцуляк, Вербний, Ді Франко, Войковіч, Вакуленко, Понде.

Попередження: Діейе (4), Фабіньо (10), Пасіч (32), Вакуленко (35), Дубінчак (61).

Вилучення: Фабіньо (25).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 3-му турі чемпіонату України "Карпати" не змогли обіграти "Маріуполь".