RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Манчестер Сіті - Шахтар: останні новини перед грою

26 листопада в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" зустрінеться з "Шахтарем". На "Апострофі" буде доступна онлайн-трансляція матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".

Обидві команди зазнали серйозних втрат перед матчем. Чемпіон України не зможе розраховувати на травмованих Дентіньо і Тайсона, а також на дискваліфікованого Марлоса. Англійському клубу з різних причин не допоможуть Серхіо Агуеро, Клаудіо Браво, Емерік Лапорт, Лерой Сане і Олександр Зінченко.

Поєдинок пройде в Манчестері на стадіоні "Етіхад". Обслужить матч словенська бригада арбітрів на чолі з Славко Винчичем. В якості його асистентів виступлять Томаж Кланчнік і Андраж Ковачич. Резервний суддя - Раді Обренович.

Після чотирьох турів лідером групи С є "Манчестер Сіті", який набрав 10 очок. "Шахтар" з п'ятьма очками в активі посідає друге місце. Також в групі виступають загребське "Динамо" (5) і "Аталанта" (1).

Раніше "Апостроф" публікував слова легенди "Шахтаря" Андрія Воробея, який оцінив перспективи "гірників" в матчі з "Манчестер Сіті".