RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Хто увійде до першої шістки чемпіонату України: турнірні розклади

Перший етап чемпіонату України по футболу підходить до завершення. Командам залишилося зіграти два тури, після чого вони будуть розподілені на дві групи. У першій боротьба буде вестися за призові місця і єврокубки, а у другій - за збереження прописки у вищому дивізіоні країни.

"Апостроф" розбирає, яким буде склад "чемпіонської" групи.

За підсумками 20 турів вже точно боротьбу за медалі поведуть донецький "Шахтар", луганська "Зоря", київське "Динамо", чернігівська "Десна" і "Олександрія". На 6-е вакантне місце залишилося три претенденти: "Колос" з Ковалівки, "Маріуполь" та "Дніпро-1".

Найкращі шанси опинитися в числі найкращих команд країни має перший. На сьогоднішній день в активі "Колоса" 26 очок. Команді вистачить виграти один з решти двох матчів, щоб гарантувати собі місце в першій шістці. Однак завершувати першу частину чемпіонату команда з Ковалівки буде іграми з двома грандами вітчизняного футболу - "Динамо" (в гостях) і "Шахтарем" (вдома).

І "Маріуполь", і "Дніпро-1" відстають від "Колоса" на чотири очки. Їм потрібно не тільки чекати осічок головного конкурента в матчах, що залишилися, але і перемагати у своїх зустрічах. Цікаво, що в останньому турі команди зіграють в очному матчі у Дніпрі. Перед цим "Маріуполь" вдома прийматиме полтавську "Ворсклу", а "Дніпро-1" у гостях буде протистояти "Шахтарю".

Турнірна таблиця чемпіонату України після 20 турів:

Football.ua

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ворскла" несподівано засмутила донецький "Шахтар".