RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Подарунок для "Динамо": "Зоря" в бойовому матчі програла в Чернігові

"Зоря" програла "Десні" з рахунком 0:1 у матчі 22-го туру чемпіонату України. Зустріч проходила в Чернігові на стадіоні ім. Юрія Гагаріна.

Матч вийшов досить бойовим. Вже на 21-й хвилині господарі залишилися в меншості після вилучення Олексія Гуцуляка. Незважаючи на це, "Десна" змогла повести в рахунку на 37-й хвилині після голу у виконанні Олександра Філіппова. У самому кінці першого тайму вилучений був уже гравець "Зорі" Максим Луньов.

Після перерви луганчани так і не змогли уникнути поразки, тим самим подарувавши шанс київському "Динамо", яке сьогодні в гостях зіграє з "Олександрією", вийти на 2-е місце в турнірній таблиці чемпіонату України.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

22-й тур

ДЕСНА - ЗОРЯ - 1:0

Гол: Філіппов, 37.

Десна: Паст, Д. Фаворов, Тамм, Гітченко, Мостовий, Гуцуляк, Арвеладзе, Домбровський, Калитвинцев (Конопля, 90+1), Будковський (Картушов, 64), Філіппов (Тотовицький, 86).

Зоря: Махарадзе, Кабаєв, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Цвек, Іванисеня (Циганікс, 74), Ледньов, Юрченко (Луньов, 23), Кочергін, Перович (Громов, 64).

Вилучення: Гуцуляк, 21; Луньов, 45+4.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в матчі 20-го туру чемпіонату України "Ворскла" несподівано засмутила донецький "Шахтар".