RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" з Зінченком програв "дияволам" у чемпіонаті Англії

"Манчестер Сіті" з українцем Олександром Зінченком у складі програв "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0:2 в матчі 29-го туру чемпіонату Англії.

Перший м'яч у грі був забитий на 30-й хвилині. Бруну Фернандеш зі штрафного зробив закид на Антоні Марсьяля, той пробив у дотик, чим застав зненацька голкіпера гостей Едерсона. М'яч від рук останнього влетів у ворота "Манчестер Сіті".

Після перерви гості володіли перевагою у володінні м'ячем, але втілити його хоча б в один забитий м'яч так і не змогли. У самому ж кінці гри Скотт Мактомінай після грубої помилки Едерсона забив другий м'яч у ворота гостей.

У турнірній таблиці чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" залишився на 2-му місці (57 очок), "Манчестер Юнайтед" піднявся на 5-й рядок (45 очок).

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

29-й тур

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 2:0

Гол: Марсьяль, 30; Мактомінай, 90+7.

Манчестер Юнайтед: де Хеа, Ван-Біссака, Лінделеф, Магуайр, Шоу, Матич, Фред, Фернандеш (Ігало, 88), Вільямс (Байї, 78), Джеймс, Марсьяль (Мактомінай, 78).

Манчестер Сіті: Едерсон, Канселу, Отаменді, Фернандіньо, Зінченко (Менді, 77), Родріго, Гюндоган, Фоден, Б. Сілва (Марез, 60), Стерлінг, Агуеро (Жезус, 59).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Манчестер Сіті" у третій раз поспіль виграв Кубок ліги.