RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Оголосимо мобілізацію: фанати "Динамо" зробили важливу заяву по справі Стерненко

Вболівальники київського "Динамо" пригрозили влаштувати акцію протесту в тому випадку, якщо проти активіста Сергія Стерненко буде порушено кримінальну справу.

Про це йдеться в заяві фанатів, яка опублікована в співтоваристві WBC Ультрас Динамо в Facebook.

"Ми, ультрас "Динамо" Київ, уважно слідкуємо за ситуацією, що розвивається навколо справи активіста та націоналіста Сергія Стерненка. Нагадаємо, що на Сергія було здійснено три замахи. Під час останнього загинув один з нападників. Якщо антиукраїнські сили таки спробують незаконно висунути підозру у вбивстві або затримати Сергія - ми одразу ж оголосимо загальну мобілізацію та збір для акції протесту! Закликаємо інші фанатські рухи та всіх українців, кому не байдужа доля цієї країни, тримати руку на пульсі подій. Українці мають право на самозахист!" - йдеться в заяві фанатів.

Ввечері 24 травня 2018 року двоє невідомих скоїли замах на екс-керівника одеського "Правого сектора" Сергія Стерненко. Активіст в ході зіткнення отримав ножове поранення в руку. Один з нападників втік, але потім був спійманий поліцією, інший - отримав смертельний удар ножем. Цей напад став третім в 2018 році. 1 травня 2018 року невідомий вистрілив в Сергія Стерненко ззаду з травматичної зброї. 7 лютого 2018 року активіста побили поруч з його будинком.

Раніше повідомлялося, що Стерненко звинуватив в наклепі народного депутата Іллю Ківу.