RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Названо найкращого футболіста збірної України в історичному матчі з Іспанією

Воротар збірної України Георгій Бущан визнаний найкращим гравцем матчу 4-го туру групового етапа Ліги націй УЄФА з Іспанією (1:0) за версією відомого порталу Whoscored.

Бущан отримав оцінку 8,5. Голкіпер провів на полі всі 90 хвилин і вісім разів врятував команду після ударів в створ воріт. Другу за величиною оцінку в матчі отримав нападник збірної Іспанії Адама Траоре (8,0). До першої трійки також увійшов форвард збірної України Андрій Ярмоленко (7,4), який віддав гольову передачу.

Матч Україна - Іспанія відбувся в Києві на НСК "Олімпійський". Єдиний гол в матчі забив гравець київського "Динамо" Віктор Циганков в другому таймі. Через спалах коронавирусу українська національна команда не змогла розраховувати на цілу групу футболістів, через що тренерський штаб був змушений залучити молодих виконавців і дебютантів.

Після чотирьох турів наша команда набрала шість очок і посідає третє місце в групі. Іспанці залишилися лідерами, друге місце у Німеччині. Замикає квартет збірна Швейцарії, у якій два бали.

Раніше повідомлялося, що іспанські ЗМІ відреагували на сенсаційну поразку збірної Іспанії від України.