RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Де дивитися онлайн Динамо - Ювентус: розклад трансляцій

20 жовтня в матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" зустрінеться з туринським "Ювентусом". Зустріч пройде в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Онлайн-трансляція матчу Динамо - Ювентус буде доступна на "Апострофі".

Початок зустрічі о 19:55.

Пряму трансляцію поєдинку між українським і італійським грандами можна буде подивитися в ефірі телеканалу "Футбол 1". Також зустріч покаже російський телеканал "Матч Прем'єр".

ДИНАМО - ЮВЕНТУС: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Український та італійський клуби зустрінуться в п'ятий раз в історії. Вперше шляхи "Динамо" і "Ювентуса" перетнулися в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів сезону-1997/98. Тоді команди в першому матчі в Турині зіграли внічию з рахунком 1:1, а в матчі-відповіді італійці розгромили динамівців в Києві - 4:1. Через п'ять років клуби зустрілися в груповому турнірі. "Ювентус" розгромив "Динамо" вдома з рахунком 5:0, а потім переміг і в Києві - 2:1.

Раніше повідомлялося, що вболівальники київського "Динамо" виступили з критикою на адресу головного тренера команди Мірчі Луческу і президента клубу Ігоря Суркіса.