RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Більше 80 мільйонів доларів: в США відбувся рекордний аукціон з продажу спортивних коней, відео

У місті Лексінгтон (США) відбувся знаменитий аукціон Fasig-Tipton з продажу спортивних коней. Було продано 142 коня на загальну суму в 80,66 мільйонів доларів, що стало новим рекордом.

Про це повідомляє The Sun.

Найдорожчим лотом стала кобила Monomoy Girl, яка була продана за 9,5 мільйона доларів. Monomoy Girl, яка виграла 12 заїздів з 14, братиме участь в гонках ще рік, а потім піде на "пенсію" для розведення потомства. Це третя в історії операція з продажу коня. Дорожче продавалися лише двоє коней - за 14,02 і 9,92 мільйонів доларів.

Президент Fasig-Tipton Бойд Браунінг-молодший залишився в захваті від підсумків аукціону. За його словами, він не очікував таких великих угод через кризу, викликану пандемією коронавирусу.

"Якби хто-небудь сказав мені шість місяців тому, коли наш світ так змінився, або шість тижнів тому, або шість днів тому, що ми продамо коней на 80 мільйонів доларів за одну ніч, то його б вивели в гамівній сорочці. В цих угодах немає ніякого чаклунства. Успіх заснований на пропозиції величезного вибору з прекрасних коней", - сказав Браунінг-молодший.

Раніше повідомлялося, що у Великобританії за величезну суму продали золоту монету із зображенням вбивці Юлія Цезаря.