RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вирішальний гол забив воротар: "Ліверпуль" здобув неймовірну перемогу в чемпіонаті, відеоогляд

У матчі 36-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" завдяки голу воротаря Аліссон здобув виїзну перемогу над "Вест Бромвічем" з рахунком 2:1.

На 15-й хвилині "Вест Бромвіч" відкрив рахунок, відзначився Робсону-Кану, який увірвався в штрафний і точно пробив у дальній кут. На 33-й хвилині рахунок зрівняв Мохамед Салах, якому вдався більярдний удар в дальній кут. У другому таймі "Ліверпуль" володів беззаперечною перевагою, але забити гол довгий час не вдавалося. На п'ятій компенсованій хвилині в штрафний "Вест Бромвіча" прийшов Аліссон і ударом головою приніс перемогу своїй команді.

"Ліверпуль" займає п'яте місце в турнірній таблиці Прем'єр-лізі і лише на одне очко відстає від зони Ліги чемпіонів. До кінця сезону "Ліверпулю" залишилося провести матчі з "Бернлі" і "Кристал Пелас". У разі перемог в обох матчах "червоні" гарантовано потраплять до Ліги чемпіонів, так як їх конкуренти "Лестер" і "Челсі" зіграють між собою і як мінімум один з клубів втратить очки.

"Вест Бромвіч" - "Ліверпуль" - 1:2 (1:1)

Голи: Робсон-Кану (15) - Салах (33), Аліссон (90+5)

"Вест Бромвіч": Джонстон, Бартлі, Таунсенд, Аджайє, Ферлонг, Діангана (Мейтленд-Найлз, 73), Йокушлу (Лівермор, 75), Галлахер, Філліпс, Матеус Перейра, Робсон-Кану (Грант, 82).

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Александер-Арнолд, Вільямс (Вейналдум, 84), Філліпс, Джонс (Шакірі, 59), Фабіньо, Салах, Тіаго Алькантара, Мане, Фірміно.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ