RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

5 жовтня

Всі новини

Суперник нас побоюється: прогнози експертів на результат матчу Нідерланди - Україна

Українські футбольні експерти поділилися очікуваннями від майбутнього матчу 1-го туру групового турніру чемпіонату Європи між збірними Нідерландів і України. Зустріч відбудеться сьогодні, 13 червня, і почнеться о 22:00.

"Апостроф" проведе онлайн трансляцію матчу Нідерланди - Україна.

Колишній головний тренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо висловив думку, що суперник побоюється українців і матч може завершитися нічийним результатом.

"Важливо не програти. На таких турнірах, як чемпіонат Європи і чемпіонат світу, все залежить від першої гри. Якщо програєш, то в наступних матчах необхідно тільки вигравати, а значить, ризикувати. Сподіваюся, збірна України зуміє добитися нічиєї з голландцями, після чого продовжить йти по дистанції з абсолютно іншим настроєм. Повторюся, нашій національній команді не можна просто відбиватися в цій зустрічі, потрібно швидко освоїтися і нанести контрудар, вивести збірну Нідерландів з рівноваги", - наводить слова Сабо Footboom.

Колишній головний тренер "Миная" Василь Кобін також вірить, що Нідерланди і Україна зіграють внічию.

"У серпні 2010 року мені пощастило брати участь в товариському матчі між збірними України та Нідерландів. У Донецьку гості виступали експериментальним складом і трохи прикро, що нам не вдалося схилити шальки терезів на свою користь. 1:1. Думаю, що з таким же рахунком закінчиться і недільний поєдинок в Амстердамі. Я переглядав останні матчі нідерландців, і була можливість переконатися, що вони далеко не безгрішні в обороні. Ось цієї нерозторопністю їх захисників і потрібно скористатися. Тим більше, що в лінії оборони вони не зможуть задіяти лідерів", - сказав Кобін в інтерв'ю "Команді 1".

Колишній футболіст і тренер київського "Динамо" Максим Шацьких висловив думку, що українці можуть домогтися перемоги.

"У збірної України хороша, добротна команда. Упевнений, нерви вона попсує своїм суперникам. Звичайно, з цієї групи "синьо-жовті" виходити зобов'язані. Футбол буває непередбачуваний. Хіба Україна не в змозі обіграти Нідерланди? Може. Усі, звичайно, мріють хоча б про нічию, але я вважаю, що можна і за перемогу поборотися. Голландці будуть тиснути, у них буде перевага, але можна зіграти на контратаках, тим більше, що у нас є швидкісні футболісти. Упевнений, Андрій Миколайович добре вже вивчив збірну Нідерландів. Тим більше у голландців непередбачувана команда. Може як потужно зіграти, так і провалитися", - цитує Шацьких Metaratings.

Колишній нападаючий збірної України Іван Гецко також упевнений, що українці можуть відібрати очки у грізного суперника.

"Очікування від матчу найпрекрасніші. Я все-таки сподіваюся на те, що, як би Україні не було важко з голландцями, але все-таки здоровий глузд і настрій хлопців вселяє віру, що вони зіграють на своєму високому рівні і доведуть усім нам і самим собі, що їм під силу боротися з такими футбольними грандами, як збірна Нідерландів. І є віра в те, що збірна України постарається відібрати очки у голландців", - наводить слова Гецко Metaratings.

Раніше повідомлялося, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився про матч з Нідерландами.