RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Медаль у фехтуванні, успіхи в тенісі, провал в боксі: результати українців на Олімпіаді 25 липня

25 липня відбулися чергові змагання на Олімпійських іграх в Токіо. У багатьох дисциплінах взяли участь українські спортсмени.

Найбільшого успіху домігся фехтувальник Ігор Рейзлин, який став бронзовим призером у змаганнях на шпагах.

Близька до медалі була Олена Костевич, яка брала участь в змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з відстані в 10 метрів. Українка довгий час йшла в трійці, але невдало виконала останні постріли і фінішувала на четвертому місці.

Успішним день виявився для тенісисток. Еліна Світоліна в першому раунді в трьох партіях перемогла німкеню Лауру Зігемунд, а сестри Кіченок також в трьох сетах здобули перемогу над індіанками Сонею Мірзою і Акірою Раїною.

Дзюдоїст Георгій Зантарая у ваговій категорії до 66 кілограмів у 1/8 фіналу програв словенському Андріану Гомбоку і втратив шанси на медалі.

Боксер Ярослав Харциз вилетів на стадії 1/16 фіналу, зазнавши поразки від азербайджанця Давида Челебієва одноголосним рішенням суддів з рахунком 0:5.

Вікторія Ус, яка виступає в гребному слаломі, зайняла 16-е місце в кваліфікації і пройшла до півфіналу.

Представниця України з велошосе Євгенія Кононенко зійшла з дистанції і не змогла дістатися до фінішу.

Ірина Маловічко зайняла 11 місце в першій частині кваліфікації в стендовій стрільбі. Українка відстає всього на 1 бал від шостого місця, яке дає право вийти у фінал. Продовження кваліфікації відбудеться завтра, 26 липня.

Сергій Куліш і Олег Царьков зайняли відповідно 29 і 40 місця в кваліфікації в стрільбі з пневматичної гвинтівки з відстані в 10 метрів і не змогли пройти у фінал.

Ігор Хмара і Станіслав Ковальов вийшли до півфіналу з академічного веслування в двійці.

Збірна України зі стрільби з лука в 1/16 фіналу програла Російському олімпійському комітету з рахунком 2:6 і завершила боротьбу за медалі.

Плавчиха Дарина Зевіна посіла 30 місце в кваліфікації на дистанції 100 метрів і не змогла пробитися у фінальний етап.

Невдало виступили також і бадмінтоністи. Марія Улітіна програла американці Бейв'ю Чжан - 0:2 (12:21, 7:21), а Артем Почтарев поступився малайзійцю Зі Джа Лі - 0:2 (5:21, 11:21).