RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Вже мінус два: команда з села драматично вилетіла з єврокубків

Футбольний клуб "Колос" з села Ковалівка Київської області завершив виступи в єврокубках.

Як повідомляє "Апостроф", четверта команда України в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій поступилася четвертій команді чемпіонату Казахстану "Шахтарю" з Караганди.

Обидва матчі завершилися з рахунком 0:0. Та й у двох екстра-таймах голів також не було, тому довелося вирішувати долю протистояння за допомогою пенальті.

І тут, напевно, зіграв досвід футболістів з Караганди, які на попередній стадії пройшли по пенальті сильний румунський клуб. ФКСБ. Якщо футболісти "Колоса" забили один 11-метровий з чотирьох, то в складі "Шахтаря" усі були точними.

Підсумковий рахунок серії пенальті 3:1 на користь "Шахтаря".

У складі "Колоса" пенальті не забили Анатолій Нурієв, В'ячеслав Чурко і Олександр Павловець. Єдиний результативний 11-метровий виконав Олександр Чорноморець.

І якщо голкіпер "Шахтаря" Ігор Шацький відбив три удари українців, то голкіпер "Колоса" Євген Волинець, який вважається майстром з відбиття пенальті, не зміг взяти жодного удару. Справедливості заради зазначимо, що й футболісти з Караганди били 11-метрові дуже добре.

Додамо, що "Колос" слідом за "Ворсклою" завершує боротьбу в єврокубках, так толком і не почавши. Полтавчани вилетіли від фінів, "Колос" - від казахів. Що далі? Невже в наступному році 4-5 місця чемпіонату України будуть влітати командам з Андорри, Мальти або Албанії.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" вийшов у плей-офф раунд Ліги чемпіонів.