RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Саміт НАТО: польський міністр поставив на місце путінську пропагандистку

Міністр оборони Польщі Антон Мацеревич на саміті НАТО у Варшаві поставив на місце російську пропагандистку, яка попросила прокоментувати сказані ним слова про те, що Росія є головною загрозою для всього світу.

Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в Facebook український блогер Мирослав Олешко.

Мацеревич відповів росіянці, що Росія є загрозою для миру з тих пір, як окупує територію незалежної України і веде проти неї війну.

"Так звучить моя заява. Прошу наводити її повністю. А сказав я так тому, що Росія – єдина держава, яка сьогодні в Європі своїми військовими діями порушує мирне європейське існування. Російські війська вбивають людей в Україні", - сказав польський міністр.

"Міністр Оборони Польщі жорстко відповів російській пропагандистці: "Росія головна загроза світу!". Саме такі кремлівські маріонетки як ВО Свобода Тягнибока готові ставити палиці в колеса дружби України і Польщі. Але грамотна політика нашої влади дала нам надійного сусіда союзника", - прокоментував Олешко заяву Мацеревича.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, на якому показано, як президент України Петро Порошенко жорстко відповів російським журналістам на питання про вибори на окупованому Донбасі. Пізніше відповідь українського президента викликала резонанс в соцмережах.