RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​Відома журналістка сказала, хто запобігатиме масштабній війні з Росією

Відома українська журналістка Мирослава Гонгадзе вважає, що в нинішніх реаліях Захід повинен розробити нову політику стримування Росії.

В інтерв'ю "Апострофу" Гонгадзе прокоментувала прогноз американських генералів про "неминучу війну" з Росією.

"Ми зараз є свідками предтечі холодної війни. І Росія, і США заявляють про загрозу своїй національній безпеці з боку один одного", - каже журналістка, відзначаючи серйозну дестабілізацію у світі, до якої призвели дії Путіна.

Гонгадзе додає: "Потрібна нова політика стримування, і сподіваюся, що така відповідальна ноша стане посильною новому президентові США. Але я вірю в силу і мудрість жінки і думаю, що світ вдасться зберегти".

При цьому журналістка зазначила, що опитування громадської думки демонструють перевагу Хілларі Клінтон над Дональдом Трампом. Гонгадзе також вважає, що нещодавній секс-скандал з Трампом остаточно схилить шальки терезів на користь Клінтон: "У Трампа залишилося мало прихильників у республіканському істеблішменті. Навіть його власний віце-президент втратив аргументи в його захист. Має статися щось екстраординарне, щоб він отримав шанс на перемогу".

Повний текст інтерв'ю читайте в матеріалі "Апострофу" Війна на Донбасі: Україні порадили єдиний шлях.