RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Нічого запропонувати: в Росії пояснили, чому Путін не домовиться з Трампом

Угоди між президентами РФ і США Володимиром Путіним і Дональдом Трампом бути не може, так як перший нічого не може запропонувати другому.

Таку думку в коментарі "Апострофу" висловив російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.

"Путін нічого запропонувати Трампу не може. Якщо відкинути весь піар, то у відносинах Росія - Америка нічого немає. Росія - не торговий конкурент Америки, немає проблем імміграції з РФ в США, Москва не має військових конфліктів зі Штатами, у Росії і США немає ніяких взаємних територіальних претензій. Точки інтересів у них не перетинаються. Все інше, про що говорять, - безглуздий піар. Путіну нема чого пропонувати ", - зазначив він.

За словами Радзиховського, Путін міг би зробити ставку на боротьбу з ІГІЛом, але і тут у Москви невеликий простір для маневру.

"Єдиний реальний пункт, який міг би стати ланкою відносин РФ - США, - це боротьба з ІГІЛ. Але Росія може тільки бомбити і координувати бомбардування з американцями, а це занадто дрібно. Росія ніколи не буде посилати своїх людей вмирати в Сирію, оскільки це дико непопулярне в РФ, Путін на це не піде. А без сухопутної операції нічого з ІГІЛ не зробиться ", - підсумував він.

Більше про те, як Путін буде домовлятися про зняття санкцій, читайте на сайті "Апострофа".