RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Тенденція до погіршення: в Україні розповіли про реальні відносини між Росією та США

Відносини між США і Росією, незважаючи на деякі миролюбні заяви Дональда Трампа на адресу Кремля, мають тенденцію до погіршення.

Про це "Апострофу" розповів політичний оглядач Андрій Бузаров.

"Трамп регулярно на протязі останнього року робить різні реверанси на адресу Москви і Кремля, але при цьому паралельно посилює тиск на РФ шляхом прийняття відповідного законопроекту про введення санкцій, шляхом підтримки України шляхом досить жорсткої політики по відношенню до КНДР, режиму Асада, Іран і так далі", - зазначив Бузаров.

"Я не можу сказати, що після того, як Трамп став президентом США, змінилося ставлення Америки до Росії в кращу сторону – ми не бачимо цього. Явно спостерігається напруження між двома країнами. Це напруга видно, і воно очевидно. Тому я б не став говорити, що якісь позитивні відгуки на адресу Путіна і Росії в цілому є доказом поліпшення відносин між РФ і США", - додав політичний оглядач.

Він звернув увагу, що повноцінного поліпшення відносин США та РФ не слід очікувати навіть на часткове співробітництво двох держав.

"Швидше за все, мова можна і потрібно вести про деякі аспекти співпраці між американцями і росіянами. Наприклад, у частині сирійського врегулювання, наприклад, в частині іранської проблеми, можливо, для забезпечення стабільності на Корейському півострові і так далі. Але про повноцінне поліпшення відносин між цими країнами говорити не доводиться. Більше того, я переконаний, що в найближчі роки цього не буде", - пише Андрій Бузаров.

Також він припустив, що відносини Вашингтона і Москви найближчим часом можуть ще сильніше погіршитися.

"Трамп і Путін, можливо, і хотіли б мати відносини краще, ніж зараз. Але в силу багатьох причин це неможливо. У найближчі роки тенденція до погіршення відносин між Росією і США збережеться. А ухвалення США законопроекту, яким була кодифікована відповідна база введення санкцій щодо Росії, є ще одним доказом того, що криза між Америкою та Росією виходить на нову фазу і в найближчі роки посилиться", - підкреслив політичний оглядач.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Імітація Путіна: що чекає на Донбас в найближчі місяці".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ