RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хотіли б бачити на його місці іншу людину: на Заході зробили цікаву заяву з приводу Путіна

У Європейському союзі хотіли б бачити на місці президента РФ іншу людини, проте на даний момент є тільки Володимир Путін і розраховувати на зміну позиції Росії не варто.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів колишній депутат Європарламенту від Соціал-демократичної партії Австрії Ганс Свобода.

На його думку, вибори в Росії не були частиною демократичної системи, тому що в російській системі в цілому не вистачає багатьох елементів демократії.

"Звичайно, демократія - це не тільки вибори, це набагато більше. Демократія означає реальні дебати, справжніх кандидатів, які дебатують на телебаченні або в іншому місці ... Йдеться про дебати, дискусії, неупередженість, вільні медіа. Це те, чого часто не вистачає в Росії ", - говорить екс-депутат.

Також він заявив про те, що на місці Путіна в ЄС хотіли б бачити когось іншого.

"Ми б хотіли бачити іншого президента, але його немає, є тільки Володимир Путін. Ми не бачимо, щоб можна було розраховувати на зміну позиції Росії в найближчому майбутньому", - робить висновок Свобода.

Детальніше про вибори в Росії з точки зору Євросоюзу читайте в інтерв'ю екс-депутата Ганса Свободи "Апострофу": По Росії нам потрібен подвійний шлях.