RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Головний ворог Коломойського увійшла в список FT найвпливовіших жінок

Екс-глава Нацбанку України і головний ворог українського олігарха Ігоря Коломойського Валерія Гонтарєва потрапила в список найвпливовіших жінок світу в 2019 році за версією читачів Financial Times.

Кожного грудня видання присвячує один випуск FT Weekend Magazine найвпливовішим жінкам року.

Цього року редакція відібрала для спецвипуску 16 героїнь, із запропонованих читачами ста.

"Відмінним кандидатом була б Валерія Гонтарєва, колишня керуюча Національного банку України, яка стикалася з різними атаками, фізичними, юридичними і репутаційні, за її розслідування корупції в Україні", - відзначили коментатори видання.

Крім Валерії Гонтаревої в списку найвпливовіших жінок 2019 року виявилися шведська еко-активістка Грета Тунберг, американська сенатор Елізабет Уоррен, спікер палати представників США Ненсі Пелосі, режисер і сценарист Фібі Уоллер-Брідж і прем'єр-міністр Норвегії Ерна Сульберг.

Фото: FT Weekend Magazine

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся гучний скандал через підпал будинку Гонтаревої - винним вона назвала Ігоря Коломойського. Пізніше скандал набрав нових обертів через те, що над підпалом пожартували в "Кварталі 95", заспівавши пісню разом з Національним хором імені Григорія Верьовки.