RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Творці комп'ютерної гри заробили мільйони на смертельному коронавірусі: як це сталося

Епідемія смертельного коронавіруса nCoV викликала хвилю інтересу до гри Plague Inc., де гравцеві надається можливість в ролі вірусу заразити і вбити всіх людей на планеті.

Про це повідомляється в матеріалі видання "Naked Science".

Гра з'явилася в травні 2012 року і отримала позитивні відгуки від користувачів, увійшла в топ-15 найбільш скачуваних ігор для iPhone і номінувалася на "кращу стратегічну гру року".

Нова небезпечна хвороба, яка загрожує поширитися по всьому світу, викликала нову хвилю інтересу до гри. Варто відзначити, що Plague Inc. займає перше місце за популярністю серед платних додатків в Китаї, де від коронавіруса вже померли десятки людей.

"Кращий спосіб позбутися страху - подивитися йому прямо в обличчя", - так пояснив популярність гри один з користувачів китайської соціальної мережі Weibo.

Всього, за даними сервісу App Magic, з 19 січня 2020 року виручка iOS-версії додатка зросла з 16 до 60 тисяч доларів в день. У процентному вираженні зростання склало 275%.

Нагадаємо, докладніше про поширення хвороби читайте в матеріалі "Апострофа": Мертві вулиці і "пекло" для хворих: як вбиває коронавірус з Китаю, і що загрожує світу.