RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Повісився на могилі матері: в Індії розігралася страшна драма в родині з дітьми через коронавірус

Піддавшись паніці через поширення небезпечного коронавірусу, 50-річний житель індійського штату Анхра-Прадеш сам діагностував у себе смертельну хворобу і, щоб не заразити рідних, покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

У 50-річного жителя одного з індійських сіл Бала Крішна, який звернувся в лікарню з симптомами застуди, діагностували вірусне захворювання. Лікарі заспокоїли хворого, що до небезпечного коронавірус, який поширюється в Китаї, його хвороба не має відношення. Однак, пацієнт їм не повірив.

За словами родичів, чоловік з ранку до вечора дивився на своєму мобільному телефоні лякають відео з новинами про китайський коронавірус. Він сам ізолював себе і не підпускав нікого з рідних, кидаючи в них камінням.

Врешті-решт він замкнув в будинку дружину і дітей, відправився на кладовище і наклав на себе руки на могилі матері, повісившись на дереві. Коли дружина покликала на допомогу сусідів і звільнилася з ув'язнення, Бала Крішну був уже мертвий.

Син загиблого стверджує, що дзвонив на державну гарячу лінію з приводу поведінки батька, але оператори сказали йому, що турбуватися нема про що, якщо Крішна останнім часом не відвідував Китай.

В Індії зафіксовано поки три випадки зараження коронавірусів, і жоден з них не реєструвався в штаті Анхра-Прадеш.

Як повідомляв "Апостроф", житель російського міста Уфа, який прилетів з Китаю, нібито викликав переполох в місцевій лікарні, а лікарі там відмовилися брати у нього аналізи.