RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У ПАР медики так і не знайшли 10 народжених близнюків, їх "маму" затримали - фото

Громадянку ПАР Госіаме Тамару Сітхоле, яка нещодавно народила десять дітей одразу та встановила світовий рекорд, звинувачують у брехні.

Про це повідомляє видання iol.co.za.

Минуло два тижні з тих пір, як 37-річна Госіаме народила сім хлопчиків та три дівчинки, однак їх місцезнаходження невідоме. Через це соціальна служба направила жінку до психіатричної лікарні. Вона ж від госпіталізації відмовлялась та запевняла, що здорова. Держслужбовці доставили її в медзаклад проти власної волі. Через це адвокат жінки готує скаргу до суду.

Пізніше видання оприлюднило інформацію, що в камері Госіаме Тамара Сітхоле перебуває в наручниках, голодує та “піддається психічним тортурам”. До неї не пускають правозахисників. Коли Госіаме отримала доступ до телефону, вона подзвонила рідним та поскаржилась на погане поводження з нею.

Під лікарнею місцеві жителі вже влаштували мітинг. В міністерстві охорони здоров’я усе заперечують та стверджують, що “глибоко розчаровані дезінформацією”.

Тим не менш відмічається, що місцезнаходження та стан здоров'я десяти немовлят невідомо.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що дружині Віктора Павліка Катерині Репяховій стало погано після пологів. Молода мама опинилася під крапельницею.