RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Голлівудський "приятель" Путіна розповів про його хворобу

Президент Російської Федерації Володимир Путін, про хворобу якого все частіше говорять багато наближених людей, перехворів на рак.

Як повідомляє Телеграф, про це у підкасті журналіста Лекса Фрідмана повідомив американський режисер Олівер Стоун.

Він зазначив, що кремлівського диктатора, схоже, ввели в оману щодо ситуації в Україні, через що той помилково ухвалив рішення про вторгнення в Україну. Також режисер додав, що президент РФ мав рак.

"Я не можу вам з упевненістю відповісти. По-перше, ми не знаємо, що йому сказали, чи давала розвідка справді йому правильні оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про ступінь співпраці, яку могли надати росіяни, які живуть в Україні. Це могло бути одним із факторів того, що він некоректно оцінив наслідки (війни) І не забувайте про таку річ: у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час ковіда… Можливо, втратив контакт з людьми. Але я спекулюю, я не знаю точно. Можливо, він думав, що (вторгнення в Україну) буде швидким рішенням" , - заявив Стоун.

Зазначимо, Стоун познайомився з Путіним у 2015 році, через рік після окупації Криму та Донбасу. У 2017 році він зняв про російського президента 4-серійний компліментарний фільм під назвою "Інтерв'ю з Путіним". Він також попросив президента РФ Володимира Путіна хрестити його 22-річну дочку .