RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Перестаньте грати м'язами": ще один західний "експерт" виступив за територіальні поступки Росії

Італійський соціолог Алессандро Орсіні заявив, що країнам Заходу треба піти на територіальні поступки країні-агресору Росії, аби уникнути подальшої "ескалації конфлікту" в Україні. До того ж він вважає, якщо припинити постачати зброю на потреби ЗСУ, повномасштабна війни врегулюється мирно.

Ракетний удар по Чорткову та бої на Херсонщині: онлайн війни 12 червня

Про це він сказав в етері італійського телеканалу La7, а процитували його російські пропагандистські ЗМІ.

На думку Орсіні, для мирного врегулювання конфлікту в Україні, тобто повномасштабної російсько-української війни, Захід повинен перестати "грати м'язами" й не відправляти зброю, яка "битиме по росіянах". Загалом його позиція зводиться до того, щоб віддати Україну на розтерзання Москви, блокувати поставки озброєння та визнавати окуповані території.

"Ми вже зараз повинні працювати над дипломатичним рішенням і, як я говорив з перших днів і як потім заявляли багато інших, ми повинні піти на територіальні поступки Москві з однієї простої причини - вони і так уже зроблені", - заявив італійській соціолог, цитуючи прокремлівські наративи.

До того ж соціолог згадав і про транспортну сферу, а точніше про творення залізничного та автомобільного коридору між Донбасом та Кримом, якого так прагне країна-терорист Росія. Таким чином, можна зробити висновок, що цей італійський "експерт" намагається просувати проросійські меседжі та пропаганду на італійському ТБ.

Раніше "Апостроф" опублікував матеріал: Помилка патріарха: небезпечні наслідки "реальної політики" Кіссінджера. Під виглядом "політичного реалізму" Україні та західним елітам намагаються продати капітуляцію перед Кремлем. Майже 99-річний американський політик вважає нормальним віддати Росії окупований Крим, бо це нібито урегулює ситуацію. Однак варто згадати "Мюнхенську змову" 1938 року про територіальні поступки нацистській Німеччині, які розв'язали їй руки та призвели до Другої світової війни.