На австралійському пляжі знайшли дивне космічне сміття: його походження невідоме, фото

На віддалений пляж у Західній Австралії, яка славиться незвичайними тваринами, викинуло великий шматок космічного сміття, походження якого невідоме.

Про це повідомляє The Guardian.

Читайте також: Бісерні очі та людська посмішка: біля берегів Австралії зловили незвичну акулу

"Австралійське космічне агентство повідомляє, що циліндр висотою близько 2,5 метрів, частково зроблений з тканого матеріалу золотого кольору, ймовірно, є суцільним корпусом ракетного двигуна. Покритий черепашками і іржавий об'єкт було знайдено в суботу неподалік Грін-Хед, приблизно в 250 км на північ від Перта, що дозволяє припустити, що він міг бути частиною збитого авіалайнера", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліція встановила охоронний кордон навколо пристрою через побоювання, що він може становити небезпеку для здоров'я населення.

"Після широких консультацій з державними та національними агентствами, які мають досвід у морській, авіаційній, оборонній та космічній галузях, передбачається, що об'єкт пов'язаний з ракетною системою", - додали в Агентстві.

Австралійська космічна агенція взяла на себе завдання ідентифікації обладнання. Агентство раніше заявило, що циліндр може бути частиною іноземного космічного корабля і співпрацює з міжнародними агентствами, щоб ідентифікувати його.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в Австралії виявили новий вид павука, який досягає довжини понад 20 см, а його отрута надзвичайно небезпечна.

Вас також може зацікавити:

Вчені знайшли в незвичайному місці останки вимерлого сумчастого вовка: фото

До 2050 року зникне 10% живності: вчені заявили про нове масове вимирання

Біля берегів США виявили рибу-"інопланетянку" з очима, що світяться: фото і відео