RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Трамп зустрівся з Єлизаветою II: фото, відео і кращі жарти з соцмереж

Президент США Дональд Трамп прибув до Великобританії на зустріч з королевою Єлизаветою II.

Про це повідомляє ВВС.

В інтернеті розмістили фото і відео із зустрічі лідерів держав.

Як відзначають в ВВС, американський президент високо оцінив "вічну дружбу" між Великобританією і США, а королева Єлизавета II сказала, що країни святкують альянс, який забезпечував "безпеку і процвітання обох наших народів протягом десятиліть".

Трамп на банкеті говорив про мужність британського народу під час Другої світової війни і назвав королеву "величною, величною жінкою".

На урочистому прийомі були присутні члени королівської сім'ї, в тому числі принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кейт, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей і члени її уряду.

Королева Єлизавета II у своїй промові говорила про Другу світову війну та співробітництво між двома країнами. Візит Трампа доводиться на 75-і роковини висадки союзників у Нормандії, і президент США візьме участь в урочистостях з цієї нагоди під час візиту.

Такий триденний візит користувачі мережі не змогли не обговорити в інтернеті. Також опублікували безліч жартів на цю тему.

"Все, що потрібно зробити королеві, щоб стати самим популярним монархом всіх часів - облити Трампа молочним коктейлем на банкеті".

Письменник-гуморист Аарон Гілліс спробував уявити собі діалог королеви і президента.

  • "Радий зустрічі, королева Вікторія.
  • Дональд, ми вже зустрічалися, і ...
  • Ваша країна вже розгромила далеків?
  • Це серіал...
  • А злих чарівників?
  • Це фільм...
  • Телефонна будка нікуди мене не переміщуватися!
  • Це туалет, містер Трамп ".

Телеведучий Пірс Морган розсудив, що Трамп королеві "скоріше подобається".

"Упевнений, він смішить її куди більше, ніж більшість бляклих політиків, з якими їй доводиться зустрічатися", - вважає Пірс.

"Боже, бережи королеву "ще ніколи не звучало так осмислено", - пишуть в пародійному Twitter-акаунті принца Чарльза.

Багато хто звернув увагу і на гучні вітання Трампа з королевою: візаві, здається, "стукнулися кулачками" при зустрічі (більш глибокий аналіз що відбувся, проте, показав, що це просто Трамп ніяково потиснув руку Її величності).

"Після перестуку кулачками джерела повідомляють, що королева думає як відповісти кулачком, але куди сильніше і в обличчя"

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський отримав запрошення відвідати США від американського лідера Дональда Трампа.