RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Трамп заявив про перемогу на виборах в США і нарвався на "санкції": перші подробиці

Чинний президент США Дональд Трамп після завершення виборів заявив, що є переможцем. Однак його пост Twitter і Facebook порахували фейком.

БАЙДЕН АБО ТРАМП: ХТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ США - ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це свідчать дані в соціальних мережах.

Адміністрація Twitter повністю приховала пост Трампа. Такими "санкціями" відреагували на висловлювання Трампа про перемогу і крадіжку результатів. У соцмережі відзначили, що частина або весь вміст цього твіта - спірний, і може вводити в оману щодо участі у виборах.

Раніше президент написав на своїй сторінці, що перемагає в гонці за президентське крісло. А в другій замітці він зазначив: "Ми перемагаємо на відстані, але вони намагаються вкрасти результати виборів. Ми ніколи не дозволимо їм це зробити. Після закриття виборчих дільниць голосувати не можна!".

Але також не сподобався пост Трампа і адміністрації Facebook. Його замітку приховувати не стали, але написали: "Остаточні результати можуть відрізнятися від попередніх, так як підрахунок голосів триватиме кілька днів або тижнів після закриття виборчих дільниць".

Як повідомляв "Апостроф", діючий президент США Дональд Трамп похвалився смішним танцем в день виборів в Америці 3 листопада.