RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

19 вересня

18 вересня

17 вересня

16 вересня

Всі новини

Через зливи і зсуву на острові в Індонезії стався потоп: десятки загиблих, фото

В Індонезії сталася повінь через тривалі зливи і зсуви. В результаті стихійного лиха загинули десятки людей. У Мережі опубліковані перші фото з місця події.

Про це повідомляє Depo.Ua.

Повінь сталася на острові Флорес. Повідомляється про більш ніж сорока загиблих, багато людей пропали безвісти, їх досі продовжують шукати. Стихія розігралася в ніч на 4 квітня. Дев'ятеро людей в результаті події отримали травми.

До рятувальних робіт залучили більше сотні людей, на жаль, багато громадян залишаються в пастці через зруйновані дороги і віддаленість району. Рятувальники не можуть дійти до пункту призначення, щоб допомогти постраждалим.

У службі порятунку відзначили, що єдиний доступ до постраждалого району - це пройти по морю з острова Адонара, але через дощі і сильні хвилі занадто складно підійти до берега.

Повідомляється, що потужна повінь також атакувала Биму, це місто провінції Західна Нуса-Тенгара. Природна стихія призвела до того, що людей довелося евакуювати із затопленого району. Більше десяти тисяч людей змушені були покинути свої будинки, щоб врятувати своє життя.

Як писав "Апостроф" раніше, через повінь в Австралії будинки людей штурмують тисячі павуків- таких сусідів не хоче ніхто.