RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гендиректор Google відповів 7-річній дівчинці, яка попросила роботу у компанії

Генеральний директор компанії Google Сундара Пічаї відповів на лист семирічної дівчинки з британського міста Херефорд Хлої Бріджвотер, в якому та попросила взяти її на роботу.

У своєму листі Хлоя поділилася своїми мріями: працювати в Google, або на шоколадній фабриці, або "плавати на олімпійських іграх". У Google, на думку дівчинки, вона могла б "сидіти на пуфиках, кататися на гірках і машинах", а в майбутньому хотіла б отримати місце в корпорації.

Пічаї не став відмовляти дитині і запропонував їй відправити своє резюме після закінчення школи.

"Я радий, що тобі подобаються комп'ютери і роботи, і сподіваюся, що ти продовжиш вивчати технології. Якщо ти продовжиш наполегливо працювати і йти за своєю мрією, ти зможеш досягти всього - від роботи у Google до запливу на Олімпіаді", - написав гендиректор компанії .

Хлою, як вона сама зізналась, надихнув на лист батько, який розповів їй, що вважає Google ідеальним місцем роботи і показав фотографії інтер'єрів офісів корпорації. Дівчинку вразило, що співробітники Google в робочий час можуть повалятися на кріслах-мішках, покататися на гірках або зайнятися картингом.

За словами батька дитини, відповідь Пічаї надихнула доньку на ще більш старанне навчання, яка стало страждати після того Хлою рік тому збила машина. Зараз, за його словами, дівчинка шукає спосіб потрапити в Кремнієву долину і розраховує для цього потрапити на телебачення і у ЗМІ.

Нагадаємо, раніше на вимогу влади РФ компанії Apple і Google видалили додаток LinkedIn з Google Play і App Store в російських версіях цих онлайн-магазинів.

За матеріалами: ВВС

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЄвропа
Теги: Google, лист