RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Названий регіон ЄС, де вже чекають танки Путіна

Лідер російської опозиційної політичної партії "Західний Вибір" Костянтин Боровий назвав регіон Євросоюзу, в якому громадяни очікують приходу російських військових.

Про це політик розповів в бліц-інтерв'ю "Апострофу".

"На жаль, на прикладі України ми бачимо, що це не психологічна або інформаційна війна. Вона включає в себе і стадію такої гарячої війни. Від неї і хочуть захиститися поляки, знаючи, що традиційно Росія представляла небезпеку для незалежності Польщі, століттями", - заявив Боровий.

Політик зазначив, що країни Балтії залишаються у зоні можливих конфліктів. У цьому контексті він нагадав про ситуацію з перенесенням пам'ятника радянському солдатові-визволителю в Таллінні в 2007 році, яке супроводжувалося масовими заворушеннями.

"У Латвії є традиційно підтримувана Росією точка нестабільності - Латгальський район (регіон на сході Латвії, – "Апостроф"), де жителі відверто і відкрито очікують танки Путіна", - зазначив Боровий.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Трамп привіз у Європу відповідь на російські ракети в Криму та біля кордонів ЄС - Костянтин Боровий".