RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

З'явилися фото і розповідь про українку, яка загинула в страшній різанині в Фінляндії

23-річна українка Ганна Лагода, яка загинула в результаті кривавої різанини в торговому центрі в місті Куопіо, переїхала до Фінляндії два роки тому. До цього вона вчилася в ХНУ ім. Каразіна.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Обозреватель.

У Фінляндію вона переїхала разом з коханим чоловіком, Мартіном Ладогою. Вони жили в цивільному шлюбі кілька років, сам він родом з Естонії.

"Вони зіграли весілля в кінці літа і вже мріяли про дітей. Разом вони багато подорожували. Ганна мріяла стати менеджером по туризму. Пройшла курси фінської мови, знала англійську і ще кілька мов. Вчилася в цьому коледжі бізнесу. Вона була дуже світлою дівчинкою, її важко не помітити. І вона всім допомагала в скрутну хвилину", - розповіла виданню знайома дівчини.

Гибель украинки в Финляндии
1 / 1
Гибель украинки в Финляндии
1 / 1
Гибель украинки в Финляндии
1 / 1
Гибель украинки в Финляндии
1 / 1

Відзначимо, що Ганна стала випадковою жертвою злочинця. Спочатку він напав на вчительку і завдав їй два удари в область шиї. Вони виявилися не смертельними, вчителька зуміла втекти.

"Ганна просто в той момент опинилася поруч. Він напав на неї, вдарив шаблею по шиї, і вона впала. Тоді всі кинулися бігти. Одна дівчинка кинула в нападника стільцем, але це ненадовго його відволікло. Коли всі вибігли з класу, він став добивати Ганну, яка лежала на підлозі. Він тикав в неї шаблею, завдав їй 28 порізів, два з них виявилися смертельними", - пише видання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці Німеччини - Берліні - знайшли вбитою 25-річну українку з Чернівецької області Наталію Михайлюк.